Caută
Close this search box.

Maradona, mari probleme de sănătate

Diego Armando Maradona are probleme de sănătate şi ultimele imagini au confirmat starea argentinianului. Antrenorul echipei Dorados de Sinaloa a şchiopătat la ultimul antrenament şi a avut nevoie de ajutor pentru a merge.

Maradona ar suferi de artroză la genunchiul stâng, iar acest aspect a fost remarcat şi de cei prezenţi la ultimul antrenament al echipei mexicane. Antrenorul a avut nevoie de ajutorul secundului Luis Islas pentru a se deplasa. În cele din urmă, Maradona s-a retras la vestiare, iar Islas a condus antrenamentul.

La Dorados, echipa unde şi-a încheiat cariera de fotbalist Pep Guardiola, acum antrenorul lui Manchester City, Maradona l-a înlocuit pe Francisco Ramirez Gamez. Diego a fost şi selecţionerul Argentinei, iar ultima dată a antrenat în spaţiul arab, la echipe ca Al Wasl şi Fujairah.

„L-am agajat pe Maradona şi vrem să stea restul acestui sezon, dar şi următorul. În conversaţia mea cu el s-a arătat foarte bucuros că va veni la noi. L-am convins mai uşor decât mă aşteptam”, a spus preşedintele celor de la Dorados de Sinaloa, Jorgealberto Hank Inzunza, la începutul mandatului argentinianului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri