Imediat după meciul cu Serbia din Liga Națiunilor (0-0), selecționerul Cosmin Contra s-a operat la Madrid după problema de la piciorul stâng, apărută în urma unei căzături. Selecţionerul s-a ales cu o ruptură a tendonului lui Ahile, iar singura variantă era intervenţia chirurgicală. După ce a ieşit din operaţie, Contra le-a transmis un mesaj fanilor naţionalei. Le-a mulţumit că au fost alături de tricolori în partida cu Serbia din Liga Naţiunilor.

Dragi suporteri ai naţionalei, operaţia a decurs bine, fără probleme. Mă simt bine. Voi fi cât mai repede aproape de băieţi. Îmi pare rău că la meciul cu Serbia nu am putut să vă facem fericiţi cu cele trei puncte, dar ne vom bate ca şi până acum să vă facem în continuare fericiţi. Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la meciul cu Serbia şi vă aşteptăm şi la următorul meci al echipei naţionale alături de noi„, a declarat Contra, conform Telekom Sport.

Problemele selecţionerului au părut la începutul acestei luni. La meciul CFR  Cluj – Craiova s-a prezentat cu o pereche de cârje „Mi-am rupt parţial tendonul lui Ahile. Când coboram scările la hotel, în Cluj, mi-a alunecat piciorul. S-a întâmplat chiar înainte să plec spre stadion”, declara Contra la acea vreme. (foto sport.ro)

1 COMENTARIU

  1. D-le Mugur, care-i socul din mesajul lui Contra? Asta-i titlu ce se adreseaza cocalarilor. Asta este profilul cititorilor magnanews?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =