Mihai Chirică, primarul Iașului și fost membru al Partidului Social Demcrat, a făcut o declarație cel puțin neinspirată: ”Vom fi aici și după ce moare Dragnea”.

Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seară, că interzicerea focului de artificii la Sărbătorile Iaşiului de către Poliţie reprezintă o „presiune politică nepermisă”, adăugând că ieşenii se vor bucura de concert şi poate, cât mai curând, şi de un foc de artificii. „Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele”, a spus Chirica, adăugând că, la dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, el va face, din salariul său, un mic foc de artificii, transmite news.ro.

Mihai Chirica a asistat, luni seară, la concertul organizat în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, la finalul sărbătorilor oraşului, el criticând în termeni extrem de duri interzicerea focului de artificii.

„Este o presiune nepermisă din partea factorului politic. Nu încercăm să forţăm legea, nu este misiunea mea, ca primar, să fiu primul care dă tonul dezordinii. E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi poate şi de un foc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele. (…) La dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite şi eu şi pot să spun că mă voi bucura”, a declarat presei Mihai Chirica.

Primăria Iaşi a anunţat în cursul serii că renunţă la focul de artificii programat la finalul sărbătorilor oraşului, după ce Poliţia judeţului a notificat municipalitatea că autorizaţia emisă de ISU şi-a pierdut valabilitatea.

Potrivit programului anunţat iniţial de primărie, luni seară era programat concertul care marca încheierea sărbătorilor oraşului, după care urma un foc de artificii de 11 minute.

La scurt timp după începerea concertului din Piaţa Palatului Culturii, primăria a anunţat, printr-un comunicat de presă, că renunţă la focul de artificii, întrucât Poliţia nu şi-a dat acordul pentru show-ul pirotehnic.

CITEȘTE ȘI: Vietatea nemuritoare din mările tropicale

122 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here