Caută
Close this search box.

Ministrul Tudorel Toader a postat pe Facebook fotografii de la nunta fiului său

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a avut sâmbătă un eveniment deosebit în familie: nunta fiului său, Alexandru, cu o tânără pe nume Bianca.

Potrivit Ziarul de Iași, înaintea petrecerii, Alexandru Toader și Bianca Tiron au participat la o cununie religioasă care a avut loc la biserica “Sfântul Sava” din Iași.

De asemenea, conform sursei citate, intrarea în curtea bisericii a fost păzită de bodyguarzi.

Ministrul Tudorel Toader, care și-a luat concediu pentru a participa la această nuntă, a postat un mesaj de felicitare pe Facebook, precum și 3 fotografii.

Pentru Ionuț Alexandru și Bianca. Tradiționala urare – Casă de piatră!” – a scris ministrul Justiției pe rețeaua de socializare.

Un răspuns

  1. Tudorel Toader a inceput procedura de destituire unuia din cei mai plini de probitate magistrati romani pe motive inventate: lipsa unui document la dosarul de angajare la PICCJ si includerea unei rezolutii de clasare ce il viza pe Klaus Iohannis, fals; favorizarea lui Klaus Iohannis intr-un dosar de la Curtea de Apel Alaba Iulia, fals; incheierea unui protocol secret de colaborare cu SRI, real, dar pe baza unui HG emis de Calin Popescu-Tariceanu in 2005. Apoi a plecat cu inima impacata in concediu ca sa-si insoare fiul.
    Procedura este aproape identica cu cea de destituire a Procurorului Sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si echivaleaza, dupa modificarea legilor justitiei, cu o executie fara drept de aparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri