Caută
Close this search box.

Misterioasa Nancy, o presupusă interpusă a Elenei Udrea, contract de milioane de euro pentru lobby în SUA

misterioasa nancy

Misterioasa Nancy are bani de nu mai ştie de ea şi este o presupusă interpusă a Elenei Udrea.

O apropiată a Elenei Udrea, Narcisa Valentina Georgescu, mutată în Florida acum aproximativ un deceniu odată cu ascensiunea prietenei sale în funcții publice, a plătit 190.000 de dolari unei firme de lobby din SUA, după cum rezultă din documentele obținute de G4Media.ro.

Narcisa Georgescu și partenerul ei de viață, Bogdan, dețin proprietăți de peste 24 de milioane de dolari în Florida, după cum rezultă din documentele de cadastru imobiliar consultate.

Înainte să plece din țară, cei doi erau funcționari la stat. Cei doi soți au fost trimiși în judecată de DNA în septembrie, fiind acuzați de fapte de spălare de bani. În același dosar este acuzat și nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea, Sorin Paul Stănescu.

Narcisa Georgescu nu a dorit să discute pe tema legăturilor cu Elena Udrea și dacă fostul ministru are vreo implicare în averea sa din Florida. Ne-a transmis că vom primi informații prin avocatul său, ceea ce nu s-a întâmplat.

În luna iulie, firma de lobby de la Washington, Ballards Partners, a anunțat că a încheiat un contract cu doi soţi români, Valentina şi Bogdan Georgescu.

Valentina Georgescu, aşa cum s-a trecut românca în contractul de lobby, este de fapt Valentina Narcisa Georgescu. Sau fosta Narcisa Mirică, prietena intimă a Elenei Udrea încă de pe vremea când fostul ministru de la Dezvoltare era un simplu avocat, iar Narcisa era un director la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Sănătatea Alimentelor București.

Practic fosta Narcisa Mirică era singura prietenă foarte apropiată a Elenei Udrea care a dispărut odată ascensiunea politică a fostului ministru de la Dezvolare și Turism.

Celelalte două, Ana Maria Topoliceanu și Alina Bica, au intrat în atenția publicului odată cu feblețea lui Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri