Caută
Close this search box.

Mobilizare masivă pe Facebook pentru PROTESTUL din 21 octombrie. Campania #NuCedam

Oameni din toată țara au început să se mobilizeze pe Facebook pentru a ieși în stradă pe 21 octombrie. Protestul se va desfășura în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, sub titlul “Pentru Justiție și Democrație, vă oprim din nou!”

“Comisia de la Veneția le-a dat dreptate celor care spun că PSD vrea să impună legi toxice pentru democrație și pentru statul de drept. Duminică, de la ora 18:00, venim din nou în Piața Victoriei ca să arătăm că nu vom accepta ca legile din România să fie făcute pentru a-i scăpa pe corupți de pușcărie!”, anunță organizatia Rezistența și Corupția Ucide.

Protestatarii sunt nemulțumiți de cele mai recente modificări aduse de PSD Legilor Justiției și spun că este „nevoie de un semnal de alarmă din partea tuturor oamenilor cinstiți”.

„Tudorel Toader și servitorii juridici ai infractorului Dragnea au produs o ordonanță care distruge independența Justiției și blochează DNA. 57 de procurori tineri, incoruptibili, sunt îndepartați. O generație de noi magistrații este afectată de generația Dragnea.

Este, acum, mai mult ca oricând, nevoie de un semnal din partea tuturor oamenilor cinstiți: NU cedăm!
Este nevoie de noi în stradă pentru a arăta că nu îl lăsăm pe Dragnea să ne acapareze total țara. #NuCedam„, este mesajul care însoțește evenimentul organizat pe Facebook.

În ultimii doi ani, oamenii au răspuns pozitiv la astfel de mobilizări pe rețelele de socializare, fapt ce a atras nemulțumirea politicienilor. Aceștia au interzis protestele spontane, într-o încercare de a reduce vocea străzii.

Un răspuns

  1. Nimeni nu mai crede in statul paralel.. acum protestele sunt la moda..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri