Caută
Close this search box.

Mobilizare serioasă: prezență sută la sută până la ora 10, în 9 secții de votare

Există și asemenea situații. Prezență sută la sută, foarte repede. Nouă secții de votare din România, șapte dintre ele din mediul rural, au înregistrat o prezență la vot de sută la sută, în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei, în primele trei ore de la deschiderea secțiilor de votare, informează Mediafax.

Una dintre secțiile în care prezența este de 100% este cea deschisă la Școala Generală din localitatea Cadea, jud. Bihor, unde au votat toți cei 932 de oameni aflați pe listă și chiar o persoană în plus, pe listele suplimentare.

Procent de sută la sută a fost înregistrat și la o secție din localitatea Bisoca, județul Buzău, unde au votat deja toți cei 487 de oameni aflați pe listele electorale.

De asemenea, cei 105 votanți aflați pe lista de la secția deschisă la Căminul Cultural Saciova, din Covasna au votat deși județul este, în comparație cu situația națională, printre județele codașe cu o prezență de 0,47% la ora 10.00

Alte șase secții de votare, cele mai multe din mediul rural, au înregistrat deja voturile tuturor celor de pe listele electorale: secție din Laju (jud. Dolj), Valea Mantei (jud. Prahova), Luminișu (jud. Sălaj), Cralovăț (jud. Timiș), Benești și Pătești (jud. Vâlcea). (foto a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri