Caută
Close this search box.

Monica Macovei i-a criticat dur pe Dragnea şi Tăriceanu în PE: Atacă acum UE, pentru că minciuna și impostura le-au fost deconspirate

monica macovei

Monica Macovei a adus criticii dure la adresa lui Dragnea şi Tăriceanu, la adtesa Guvernului şi a coaliţiei PSD-ALDE, după discursul lui Dăncilă în PE.

„La ordinul unui condamnat, Dragnea a decis să pregătească legi ca să îngroape și presa independentă.”, a spus Macovei.

„Dragnea și Tăriceanu atacă acum UE, pentru că minciuna și impostura le-au fost deconspirate, dar românii vor în Europa, în democrație și libertate.

Acum românii suferă din cauza acestui guvern care lucrează împotriva lor. România nu e un grup de politicieni corupți, România e fiecare om cinstit, oriunde s-ar afla în lume și mulți au plecat din cauza corupției, dar vor acasă.

Guvernul a lovit cu bastoane și grenade propriii cetățeni, imaginile din 10 august nu mint. Presa independentă e și ea amenințată. La ordinul unui condamnat, Dragnea a decis să pregătească legi ca să îngroape și presa independentă.

Justiția e primul dușman al PSD și ALDE. Au schimbat legile justiție că să controleze magistrații, codurile, că să blocheze anchetele. PSD și ALDE se folosesc de protocoale ca să obțină revizuirea sentințelor de condamnare și să scape de pușcărie, pentru că o lege a amnistiei va scoate oamenii în stradă.

Românii protestează, nu sunt inerţi. România e un popor viu și va riposta întotdeauna să-și apere democraţia”, a spus Monica Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri