Caută
Close this search box.

Monica Macovei, ironică: Toader și-a ales candidatul ideal la șefia DNA, pe Adina Tudor

monica macovei

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, critică afirmațiile făcute în cadrul audierii la CSM de către procurorul Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru șefia DNA, pe care o acuză că are o atitudine de subordonare față de factorul politic.

Macovei subliniază că afirmația Adinei Florea în fața CSM  – că nu a fost niciodată un procuror independent – nu este „o exprimare nefericită”, cum a încercat apoi aceasta să se justifice.

”Când repeți că obiectul de activitate al DNA nu este cercetarea infracţiunilor de abuz în serviciu, care sunt „infracțiuni facile”, și că nu trebuie să existe achitări în dosarele DNA, asta arată că ești pregătit să răspunzi dorințelor venite de la politicienii PSD&ALDE și de la mogulii cu probleme penale”, avertizează Macovei.

Fostul ministru al justiției scoate în evidență și faptul că Adina Florea, ”care ar urma să conducă DNA”, recunoaște că nu știe care este media europeană în privința achitărilor, dar crede că achitările în dosarele DNA sunt multe: ”Nu știe! Crede!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri