Caută
Close this search box.

Nici mai mult, nici mai puțin: ”Aș vrea să mă lupt cu Ronaldo și Messi!”

Curajosul tricolor de la Tineret, Alex Paşcanu, legitimat la Leicester, a anunţat la ProSport LIVE numele rivalilor pe care şi-ar dori să-i întâlnească.
„Aş juca contra lui Messi şi a lui Cristiano Ronaldo. Vreau să văd cum m-aş descurca în faţa unor legende, ar fi un lucru imens pentru mine”, a spus Paşcanu la ProSport LIVE.

Alex Paşcanu locuieşte în Anglia de la patru ani, iar la echipa de juniori a lui Leicester e de două sezoane. Ediţia trecută a fost desemnat cel mai bun jucător al academiei clubului englez. El poate juca pe patru posturi, aşa cum a explicat şi fostul selecţioner al naţionalei U21, Daniel Isăilă.

Paşcanu&CO va merge la EURO 2019, naţionala U21, condusă de Mirel Rădoi, reuşind să se califice la un turneu final după o pauză de 20 de ani. Apărătorul lui Leicester şi-a ales deja grupa pentru competiţia ce va avea loc în Italia şi San Marino.

Echipa naţională de tineret are ca obiectiv clasarea între primele patru echipe la Campionatul European din Italia, anunţul fiind făcut de Rădoi: „Va trebui să luăm cei mai buni jucători, va trebui să alegem doar 23 de jucători pentru turneul final şi cred că vor fi uniii supăraţi că nu fac parte din lot. Nu am discutat încă cu Cosmin Contra dar ne-a transmis că în cazul în care ne calificăm ne lasă toţi jucătorii eligibili pentru Campionatul European. Din punctul ăsta sunt foarte norocos. Mi-aş dori o grupă din care să reuşim să ne calificăm pentru că obiectivul meu şi al jucătorilor este locurile 1-4. Cred că vom discuta zilele viitoare şi despre obiectiv şi despre strategie şi vor apărea şi bonusurile pentru jucători, în cazul în care vom câştiga. Trebuie însă să fim cu picioarele pe pământ, pentru că nu avem aceeaşi valoare ca şi Anglia, Franţa sau Spania. E adevărat că ne putem bate cu ele, dar nu înseamnă că suntem favoriţi pentru câştigarea Campionatului European”.

Tragerea la sorţi pentru Europeanul din 2019 (16-30 iunie) are loc la Bologna, pe 23 noiembrie, ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri