Caută
Close this search box.

Nigel Kennedy – virtuozul nonconformist

Nascut in 1956 Brighton, Sussex, Anglia, copilul talentat a  inceput cariera studiul muzicii clasice dar actualmente  Nigel Kennedy este cunoscut de foarte multi auditori prin interpretarile de jazz, rock si alte genuri muzicale si mai ales prin aparitiile vestimentare nonconformiste care ii dau sarmul si unicitatea personalitatii lui.

Foarte aproape ca prezenta  dupa serile de concert ale tanarului sau coleg virtuoz David Garrett, Nigel Kennedy va fi prezent pe scena Salii Palatului lui, 8 Octombrie, ora 20,00 cu o propunere inedita de contraste muzicale: Bach – barocul , forma ratiunii, a puterii mintii, a disonantelor rezolvate in armonii absolut minunate, a virtuozitatii instrumentale si Gershwin, sonoritate moderna, de jazz, de eliberare in interpretate si cu mii de intelesuri in „joaca ” lui muzicala.

Contraste. Intelegere. Iubire. Ratiune. Armonie. Asta vrea sa arate Kennedy ca se poate realiza cu o vioara. Cu muzica. Sunt sigura ca sala va fi plina la refuz si ca toti cumparatorii de bilete pentru acest concert isi dau seama de unicitatea omului si a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri