Caută
Close this search box.

Nuntă regală: Familiile regale și celebritățile se adună pentru ceremonia prințesei Eugenie

Familiile regale și oaspeții celebri au sosit la Windsor pentru nunta prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, informează BBC.

Mama Eugeniei, ducesa de York, și sora ei, Prințesa Beatrice, deja au sosit la Capela Sf. Gheorghe. Printre cei 850 de oaspeți se numără ducii și ducesele Cambridge și Sussex, precum și vedetele Demi Moore și Liv Tyler.

Prințesa Eugenie este a noua în linia de succesiune la tronul britanic fiind nepoata reginei Elisabeta a doua, fiica prințului Andrew.

Alți 1.200 de membri ai publicului selectați prin vot vor asculta o emisiune live în zona castelului, iar mii de oameni se uită în afara în condiții extrem de vântoase.

Mireasa în vârstă de 28 de ani, și mirele, Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, își vor depune jurămintele la Capela Saint George, unde s-au căsătorit prințul Harry cu Meghan Markle în luna mai. Cuplul s-a întâlnit la schi în Elveția în 2010.

Printre celebritățile care se așteaptă să împărtășească ziua specială sunt supermodelul Cindy Crawford, David și Victoria Beckham, cântăreațul James Blunt și soția sa Sofia Wellesley, și George și Amal Clooney.

Unii dintre oaspeți au sosit deja, inclusiv cântăreața Robbie Williams, modelul Pixie Geldof, comedianul Jimmy Carr și David Emanuel – care au „proiectat” rochia de mireasă a prințesei Diana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri