Caută
Close this search box.

O femeie măritată și amantul ei au chemat un Uber: Şoc mare când a sosit şoferul!

O femeie căsătorită a chemat o mașină Uber pentru a merge la un hotel împreună cu amantul ei, însă a avut un şoc atunci când a sosit şoferul.

Femeia, identificată doar după numele mic, Yeimy, și amantul ei, Jesus Barrios, aveau o aventură de mai bine de un an, a relatat cotidianul columbian El Espectador, citat de digi24. Însă aventura lor a devenit publică atunci când au chemat o mașină Uber să îi ducă la un hotel din orașul Santa Marta: şoferul era chiar soţul ei.

Femeia nu ştia că acesta împrumutase mașina unui prieten și folosea contul acestuia de Uber pentru a mai face un ban în plus. Yeimy și iubitul ei au văzut pe aplicație doar că pe șoferul lor îl cheamă Leonardo, așa că nu și-au făcut griji.

Abia când s-a urcat în mașină femeia și-a recunoscut soțul. Presa columbiană scrie că a urmat o ceartă în toată regula, în plină stradă, între cei trei protagoniști ai triunghiului amoros.

Compania Uber nu le permite șoferilor să lase alte persoane să le utilizeze conturile, iar orice abatere este sancționată cu excluderea șoferului.

Nu este prima dată când Uber dezvăluie accidental infidelitățile partenerilor, mai scrie Newsweek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri