Caută
Close this search box.

Ode iubitului conducător Liviu Dragnea, închinate de colegii din PSD

ode

Mai multe organizații județene ale PSD i-au transmis duminică, pe Facebook, urări de ”la mulți ani” liderului partidului Liviu Dragnea. Dintre toate, s-a făcut remarcată organizația PSD Mehedinți, care a transmis o urare ce amintește de odele închinate ”conducătorului iubit” Nicolae Ceaușescu.

”Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros ” La multi ani!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți, care a rămas cu wall-ul de pe vremea Referendumului pentru familie.

Și PSD Teleorman a transmis un mesaj de ”sănătate, multe bucurii și realizări”.

”La mulți ani, domnule președinte! LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)! Continuați să rămâneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară! #curaj #determinare #pânălacapăt”, a scris pe Facebook organizația PSD Teleorman.

Un mesaj în aceeași notă lingușitoare a postat și deputata PSD de Mehedinți Alina Teiș:

”LA MULȚI ANI,DOMNULE PREȘEDINTE! Vă doresc o viață plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii și recunoștință!Să nu vă lăsați înfrânt NICIODATĂ,pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi,noi căi pline de lumină! De un an,de când sunt în Parlament,cuvintele și sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul! VĂ MULȚUMESC! Cu mult respect și prețuire, Alina Teiș,deputat PSD,județul Mehedinți”.

Responsabilul de comunicarea online a PSD, George Harabagiu, cel care a dispus ca organizațiile social-democrate să posteze pe Facebook că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea, i-a transmis și el un mesaj lingușitor lui Liviu Dragnea.

”SHARE ❗️❗️❗️ La multi ani, dle Președinte ❗️RESPECT, LIVIU DRAGNEA ❗️ Dincolo de “ cuvinte “ astazi , ( acum 56 de ani ) s- a nascut un .. OM ! Un OM fara de care PSD- ul ar fi fost “ praf “.. astazi . Un OM fara de care ADEVĂRURILE despre ororile “ torționarilor “ Statului Paralel , poate NU AR FI FOST AFLATE NICIODATA ! Este nedrept si inuman ca acest OM , sa fie VINOVATUL “ de serviciu “ al unui popor , care- i datorează multe ! Acest OM a fost supus celor mai josnice mojicii .. Unii ar da orice ca sa DISPARĂ ! Fara acest OM , Romania AR FI CONFISCATA ! Chiar daca a fost TRĂDAT si acuzat de toate “ nefăcutele “ ACEST OM .. MERGE MAI DEPARTE ❗️Fara sa – si “ îndoaie genunchii “ sau sa .. “ coboare “ privirea ❗️Am invatat o lecție mare de viata de la el .. Ca orice lider, trebuie sa isi asume , greselile celor pe care- i conduce .. Chiar daca m- a durut ( atunci ) recunosc ca – i multumesc pentru asta ! Si ca , asemeni lui , prefer sa MOR IN PICIOARE , decit SA TRĂIESC IN GENUNCHI ❗️Ma rog sa depășim ipocrizia si superficialitatea . Sa empatizăm ( o secunda ) cu trăirile acestui OM … Sa lăsam “ clișeele “ si sa – i urmărim expresivitatea… Iti multumesc ca exiști .. LIVIU DRAGNEA ❗️”, a scris Harabagiu pe Facebook.

Liviu Dragnea împlinește pe 28 octombrie 56 de ani. El a preluat conducerea PSD în 2015, după demisia din funcție a lui Victor Ponta. Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în 2016 pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României. De asemenea, în iunie 2018, Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Ptotecția Copilului Teleorman. Liderul PSD mai este vizat de un dosar penal deschis de DNA, dosarul TelDrum, în care este acuzat de fraudarea a peste 20 de milioane de euro, bani europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri