Caută
Close this search box.

Pantilimon, viață grea cu suporterii englezi. Îl salvează…antrenorul

Portarul Costel Pantilimon (31 de ani) a gafat decisiv la golurile primite de echipa sa, în înfrângerea 1-2 cu Norwich. Acest lucru a atras după sine mesaje de la fanii lui  Nottingham, care l-au criticat şi nu vor să-l mai vadă în primul ”11”. Antrenorul Aitor Karanka nu împărtăşeşte aceeaşi idee cu suporterii. A declarat că Pantilimon va rămâne prima opţiune.

A fost bun, este calm. După ultimele două jocuri pe teren propriu, cu Millwall şi cu Norwich, cred că lumea a plecat acasă gândind că a jucat rău. Dar dacă te uiţi la statisticile lui, a apărat mult. A fost realmente bun. Singurul lucru este că pierde câteva baloane cu piciorul. Cred că este mult mai bun decât crede lumea.

Când ai fost jucător, ştii că lucrul cel mai important este să le oferi încredere. Nu pot uita cât de bine a jucat sezonul trecut pentru noi şi cât de bine o face acum.” a declarat Aitor Karanka.

Pentru că erorile românului au venit în urma fazelor fixe, Karanka e de părere că şi fundaşii au greşit.

Au fost meciuri în care nu am primit gol şi nimeni nu a spus cât de bine ne-am apărat la fazele fixe. Este fotbal. Acum am primit două goluri din faze fixe şi trebuie să îmbunătăţim. Dar primii care trebuie să ştie asta sunt jucătorii. Am simţit după meci că ştiu acest lucru, au discutat mult în vestiar„, a mai precizat Karanka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri