Caută
Close this search box.

Parchetul Capitalei cere anularea procedurii de revocare a procurorului general

Adunarea Generală a procurorilor de la Parchetul Capitalei a decis, luni, să își însușească memoriul Asociației Forumul Judecătorilor din România și Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor prin care se cere anularea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr.

Asta în vreme ce CSM confirmă varianta lui Augustin Lazar, în controversa cu Tudorel Toader privind la mapa sa profesională și la numirea în funcția de procuror general.

„La data de 29.10.2018, a avut loc adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fiind luată în discuție poziția procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu privire la comunicatului comun al Asociației Forumul Judecătorilor din România și Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor din data de 25.10.2018.
În urma discuțiilor purtate și a exprimării opiniei participanților la adunarea procurorilor, cu majoritatea celor prezenți, s-a decis susţinerea comunicatului comun al Asociației Forumul Judecătorilor din România și Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor din data de 25.10.2018″, transmite parchetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri