Caută
Close this search box.

Partidul lui Tăriceanu ar putea să fie exclus din ALDE Europa

ALDE România riscă să fie exclusă din Alianţa Liberalilor și Democraților din Europa. Şeful departamentului de comunicare al ALDE european a declarat, pentru Mediafax, că subiectul se va discuta pe 9 noiembrie.

Iniţiativa a venit din partea unui politician austriac care a cerut acest lucru imediat după protestele din 10 august de la Bucureşti.

Cei de la ALDE România au acum trei opţiuni, susţine şeful departamentului de comunicare al ALDE Europa: „Pot ţine cont de recomandarea făcută de autorii scrisorii, o pot ignora sau pot găsi o cale de mijloc. Nu au nicio obligaţie să pună în aplicare”.

Acesta a mai menţionat şi faptul că reprezentanţii Consiliului din Madrid pot lua decizia finală de a exclude sau nu ALDE România.

Liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat însă că lucrurile au fost clarificate în luna aprilie, odată cu vizita la București a unei delegații ALDE Europa. Aceasta ar fi realizat un raport ce prevedea menținerea formațiunii conduse de Tăriceanu în grupul european.

Un răspuns

  1. Voi cei din PSD , ALDE ,PNL, USR și PMP ,UDMR , de ce considerați că este o normalitate să fie aruncat un cetățean nevinovat în închisoare , de ce nu aprobați o lege în care să beneficieze de o îndemnizație lunară pentru dreptate pentru a i se reda Demnitatea , Onoarea și respectul pentru Dreptate pentru lupta care a demonstrat-o prin instanțele de judecată prin decizia de Achitare .Acum ați decis prin lege ca niciun magistrat să nu răspundă pentru abuzuri și represiune nedreaptă asupra celor nevinovați .Ce dreptate mai este asta în mintea voastră de politicieni ?

    Regele Dreptății „”„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri