Accident teribil joi seară în Arad. Două persoane au decedat şi alte două sunt în stare gravă după ce au căzut cu maşina în gol, aproximativ nouă metri, de pe un pod rutier.

Autoturismul care a ieşit în decor a rupt un stâlp şi câţiva metri buni de bordură, apoi s-a prăbuşit. Şoferul şi încă un pasager au murit pe loc după ce maşina s-a răsturnat şi a ajuns cu plafonul în jos la impactul cu solul.

În maşină se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani. Erau fani ai clubului de fotbal UTA Arad şi se întorceau de la o întâlnire cu suporterii. Pregăteau o coregrafie pentru meciul cu Poli Timişoara din acest sfârşit de săptămână. Oamenii care se aflau în zonă, în momentul teribilului accident, au intervenit imediat.

George Pleşca, reprezentant ISU Arad: „În momentul sosirii la locul accidentului, au găsit trei victime încarcerate, toţi bărbaţi, din care două decedate. S-a trecut la descarcerarea celei de-a treia victime, care era în viaţă, aceasta a fost scoasă şi predată către echipajul SMURD, inconştientă”.

Claudia Iuga, reprezentant al IPJ Arad: „Conducătorul a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat de pe pasaj de la o înălţime de aproximativ nouă metri”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here