Caută
Close this search box.

Pilotul-erou de la Leicester a salvat sute de vieți omenești înainte de a muri

Tragedia în care au murit patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, şi alte patru persoane putea căpăta proporţii şi mai mari dacă pilotul elicopterului în care se aflau omul de afaceri thailandez şi alte sute de persoane nu lua o decizie vitală. Eric Swaffer, pilotul elicopterului, a pierit în tragicul accident, la fel ca iubita sa, dar lasă în spate sute de vieţi salvate printr-o hotărâre luată într-o clipită.

Conştient că nu mai poate redresa elicopterul, Swaffer s-a gândit să-l prăbuşească într-o zonă cât mai liberă, pentru a nu pune în pericol şi viaţa altor oameni. Iar imaginea prezentată de Daily Mail arată exact cât de importantă a fost decizia care i-a adus lui Swaffer statutul de erou din partea jurnaliştilor britanici (vezi foto)

Luni, presa din Anglia a scris la unison despre cum a reuşit Swaffer să limiteze proporţiile dezastrului.„Cinci persoane se aflau la bordul elicopterului când s-a întâmplat incidentul. Cum formalităţile de identificare nu s-au făcut, se crede că acestea sunt preşedintele Leicester City Football Club, Vichai Srivaddhanaprabha, doi membri ai stafului său, Nursara Suknamai şi Kaveporn Punpare, pilotul Eric Swaffer, precum şi pasagerul Izabela Roza Lechowicz (n. red – iubita lui Eric Swaffer)„,a precizat, luni, poliţia din Leicester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri