Caută
Close this search box.

Prognoza meteo pe următoarele săptămâni! Vremea se schimbă radical

Alertă meteo! vremea se schimbă radical în Europa. Prognoza meteo pentru luna noiembrie a fost anunțată de Administraţia Naţională pentru Meteorologie, potrivit realitatea.net.

Potrivit ANM, până la sfârşitul acestei săptămâni, temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea. Precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, urmând ca, din 15 octombrie, vremea să sufere o răcire accentuată.

Săptămâna 15.10.2018 – 22.10.2018
Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice și centrale unde există posibilitatea ca acesta să fie ușor deficitar.

Săptămâna 22.10.2018 – 29.10.2018

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar.

Săptămâna 29.10.2018 – 05.11.2018

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri