Caută
Close this search box.

Protest în faţa instituţiei Avocatul Poporului: “Ciorbea e plătit de noi toți. Să-și facă treaba!”

protest

ONG-ul Corupţia Ucide a chemat la miting în faţa sediului Avocatului Poporului. Cauza este intitulată „Ciorbea e plătit de noi toți. Îi scriem să își facă treaba!”.

Mai jos, anunţul Corupţia ucide:

Imediat după adoptarea OUG 92, care afectează direct Justiția, într-un moment esențial în care trebuia să apere interesul cetățenilor și statul de drept, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea a plecat în vacanță.
Victor Ciorbea este plătit cu 36.000 de lei pe lună, pentru că așa a legiferat PSD. Trebuie să îi amintim că funcția lui nu poate fi o sinecură politică, ci primește acești bani de la cetățeni pentru a apăra democrația.
Vom face acest lucru scriindu-i pe adresa avp@avp.ro un e-mail cu următorul text:

”Subsemnatul…….. legitimat cu…….. în calitate de cetățean, vă rog să sesizați CCR în cazul OUG 92, care amenință independența Justiției și pune în pericol funcționarea Parchetului General și a DNA. Vă reamintesc că funcția dumneavoastră are în fișa de post reprezentarea intereselor cetățenilor și a statului de drept și că statul român vă asigură atât finanțarea instituțională cât și o generoasă retribuție personală pentru a vă exercita atribuțiile.”

Cu cât îi vom scrie mai mulți, cu atât presiunea publică justificată va fi mai mare.
Victor Ciorbea are de ales: ori își onorează funcția, ori se declară prin fapte incompatibil cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri