Caută
Close this search box.

Răsturnare totală: acum Rednic rămâne în orice situație la Dinamo

Fostul internațional, actualmente antrenor, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, că este convins că Dinamo se va califica în play-off-ul Ligii I şi că el va rămâne la echipă indiferent de parcurs.

“Rămân sigur, asta nu e în funcţie de play-off sau de play-out. Sunt convins că vom prinde play-off-ul”, a spus Rednic într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că la echipa bucureşteană vor veni jucători noi. “Şi eu sunt nerăbdător ca ei să ajungă. Nu că se lasă mai greu de convins, pentru că cei care vin acum nu şi-au găsit echipe unii pentru că au ţinut la preţ, alţii pentru că nu le-a convenit campionatul… Nu-i uşor să faci jucătorii buni să vină în România, ţinând cont şi de condiţii şi de salariu, dar cred că m-am mişcat destul de bine. Nu că vreau să dau afară pe unul sau pe celălalt. Trebuie să ne întărim. Plus de asta trebuie să dau posibilitatea ca ei să se acomodeze cu echipa din punct de vedere fizic. Am şansa că se întrerupe campionatul, pot să fac meciuri amicale să găsesc formula ideală. Până acum nu se poate vorbi de omogenitate. Şi la meciul de mâine vor fi trei nume noi”, a precizat Rednic. “Problema e ca acum să pot să aduc 2, 3, 4, 5, 6 jucători… Glumesc…. Cam lungă lista noastră”, a mai spus el.

Mircea Rednic a menţionat că banderola de căpitan revine la Dan Nistor şi că ar vrea ca şi alţi jucători să arate că au calităţi de lider. “Normal că banderola revine la Dan Nistor. El a fost suspendat. E jucător important, s-a şi văzut lipsa lui. Jucător care poate să facă diferenţa. Am văzut că echipa e în jurul lui. Aş vrea şi alţi lideri să am în echipă, să se implice, pentru că au fost faze simple care se puteau evita”.

În ceea ce îl priveşte pe Teddy Mezague, Rednic a declarat că a făcut greşeli nepermise având în vedere experienţa pe care o are. “La Mouscron el a venit în test şi nepregătit, la fel. Prima parte e acelaşi Mezague, a doua parte a fost mult mai bine. E şi vina lui, nu poţi să ai şi pretenţii de salariu mare şi tu stai acasă şi după două-trei luni vrei să… Nu-I Teddy ăsta. Dar acum la Dinamo nu prea e timp. Mai ales la experienţa lui nu-i voie să faci greşelile acelea. Şi nu numai el, şi alţii în meciurile celelalte au făcut greşeli. La Dinamo au fost greşeli individuale, n-au fost colective”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri