Caută
Close this search box.

Reacții incredibile la Dinamo: ”M-au umilit, dar merg mai departe”

10.000 de euro a fost prețul pentru plecarea lui Claudiu Niculescu de la Dinamo. Clubul i-a dat acești bani şi l-a eliberat din funcţia de antrenor, care va fi preluată de Mircea Rednic.  Pentru a se ”îndulci” tratamentul, lui Niculescu i s-a propus funcţia de director general, dar acesta a refuzat tranșant, fiind evident o chestiune formală, pentru că Rednic a fost, întotdeauna, atât antrenor, cât și manager.

Niculescu a fost antrenorul lui Dinamo pentru doar 20 de zile, timp în care a prins doar trei meciuri. Vizibil dezamăgit de decizia conducerii, Niculescu a recunoscut că Ionuţ Negoiţă nu s-a prezentat la întâlnire şi l-a lăsat pe preşedintele Alexandru David să conducă negocierile pentru rezilierea contractulului.

Fostul atacant al lui Dinamo a redat evenimentele de la întâlnirea cu foştii şefi: ”Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria.

Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe. Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă”, a spus Claudiu Niculescu.

Nimeni nu poate garanta, însă, că, mai devreme sau mai târziu, soarta lui Niculescu o va avea și Mircea Rednic, în pofida experienței și valorii sale evidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri