Caută
Close this search box.

Rednic și una din condițiile dure pentru rămânerea sa la FC Dinamo

mircea renic

Mircea Rednic a început chiar de azi (luni) antrenamentele cu FC Dinamo, dar el nu va rămâne în orice condiții la echipa din Vitan, pe care este obligat să o ducă în Top 6 la finalul sezonului regulat, altfel se desparte de ”câini” conform celor de la GSP. Cum am mai arătat aici, cel supranumit ”Puriul” va fi și manager general!

Așadar, Mircea Rednic va începe de astăzi al patrulea mandat la echipa ”câinilor”. Antrenorul de 56 de ani a stabilit încă din weekend detaliile contractului, conform căruia va trebui să ducă echipa de pe actualul loc 12 până cel puțin pe locul 6. Adică să facă ”mici” minuni. Dacă nu cumva mai mari. Dar Rednic poate să facă asta.
„Puriul” va fi manager general şi se va ocupa îndeaproape și de transferurile la echipă. Bineînțeles cu Ionuț Negoiță având ultimul cuvânt asupra sosirilor și plecărilor. Evident, sosirea lui Florin Prunea ca director general nu mai este de nicio actualitate.

Esența este că Rednic are ca prim obiectiv calificarea în play-off, altfel va fi out! Conform GSP, tehnicianul poate fi demis fără repercusiuni financiare dacă Dinamo nu va fi în primele șase echipe în clasament la finele sezonului regulat. FC Dinamo se află acum pe un dezastruos 12, la 5 puncte distanță de CSU Craiova, ce ocupă poziția a șasea, ultima de play-off. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri