Caută
Close this search box.

Referendum catastrofal: 18,87 la sută prezența la ora 19, un dezastru organizațional și conceptual

Așa cum am mai spus și la ora 17:30, referendumul era încheiat de mult. El nu va fi validat. Nici nu avea ce să fie validat, lucrurile erau foarte clare. Un eșec total, de la un capăt la altul.

Prezența la vot pentru ora 19:00 este 18,87%. Vorbim despre 3.450.189 de oameni care au venit la urne. A fost a patra raportare a prezenţei la vot, programată la ora 20:30 pentru datele colectate până la ora 19:00. Ziua de ieri s-a încheiat cu o prezență de 5,72%.

”Pentru efectuarea cheltuielilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, se suplimentează bugetul Ministerului Afacerilor Interne, al Autorităţii Electorale Permanente, al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, al Ministerului Afacerilor Externe, precum şi al Secretariatului General al Guvernului, pentru Institutul Naţional de Statistică din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018. Suma alocată pentru organizarea referendumului este de 163,712 milioane de lei”, se arată într-un comunicat de presă.

Adică undeva în jur de 35 de milioane de euro.

Felicitări ! Ați cheltuit banii cu multă înțelepciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri