Caută
Close this search box.

Referendumul pentru familie. Ce i s-a întâmplat lui Traian Băsescu la vot

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat sâmbătă dimineață la urne pentru a vota pentru referendum. Fostul președinte a avut parte și de un incident. Un membru al comisie a refuzat să dea mâna cu acesta, scrie Știri pe Surse.

„Un domn care citea o carte. Probabil era un pesedist înrăit. Prostia nu poate să te deranjeze”, a spus Băsescu, după vot.

Traian Băsescu a mers la vot împreuna cu soția sa.

Fostul președinte Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă dimineața, la secția de votare pentru a uza de dreptul electora la referendumul pentru redefinirea familiei.

Referendumul pentru familie, care se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 7.00 – 21.00, are la bază inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie, prima de după 1989. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puțin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri