Caută
Close this search box.

Revenire spectaculoasă a unui foarte valoros antrenor

Costel Gâlcă (46 de ani) e aproape de revenirea în fotbal. Potrivit presei spaniole, fostul antrenor de la FCSB se află pe lista lui Gimnastic de Tarragona, o echipă din al doilea eşalon al fotbalului iberic, informează Mediafax.

Tarragona e ameninţată cu retrogradarea în liga a treia, iar şefii nu au mai pierdut timpul şi i-au făcut bagajele lui Jose antoni Gordillo, antrenorul care a dus echipa într-o situaţie foarte proastă. Acum, planul lor este să redreseze formaţia cât mai repede, iar în acest sens s-au gândit la un prim nume: Costel Gâlcă. Potrivit informaţiilor oferite de jurnaliştii de la sport.es, românul e primul pe lista pe care se mai află Enrique Martin şi fostul antrenor al lui Dinamo, Esteban Vigo, dar cei doi vor fi luaţi în calcul doar dacă fostul mijlocaş va declina propunerea.

Planul conducătorilor de la Tarragona este să creeze o echipă solidă, care în viitor să atace promovarea în prima ligă din Spania, dar mai întâi trebuie salvat sezonul actual, unul început cum nu se poate mai prost. După primele zece etape, Gimnastic are doar şase puncte şi e ultima în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri