Caută
Close this search box.

Revenirea lui Neymar la Barcelona e nesigură, dar face valuri mari

Se anunţă o vară agitată pentru Barcelona! Presa din Spania insistă, de câteva zile, pe subiectul unei revenire spectaculoase ale lui Neymar în Catalonia, iar acum a venit şi prima reacţie oficial din cadrul conducerii clubului de pe Camp Nou. Vicepreşedintele Barcelonei, Jordi Cardoner, a declarat că nu s-a discutat despre posibilitatea ca Neymar să revină la Barcelona vara viitoare.

Starul de 26 de ani de regretă pasul făcut în vara lui 2017, când a ales să plece la PSG, club care l-a transformat în cel mai scump fotbalist al planetei. „Nimeni din conducere nu a discutat despre posibilitatea ca Neymar să revină, aşa că nu pot da niciun răspuns. Dacă vom dori ca el să semnăm cu el, atunci va trebui discutat în cadrul conducerii”, a spus Jordi Cardoner, conform Sky Sports.

Mundo Deportivo scrie că Neymar ar avea o înţelegere cu preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, conform căreia ar putea pleca în vara viitoare contra sumei pentru care a fost cumpărat, 222 de milioane de euro. Mai mult, dacă plecarea brazilianului de la Paris nu se va petrece în vara lui 2019, suma ar putea scădea la 200 de milioane de euro.

Brazilianul a evoluat 4 sezoane la Barcelona (2013-2017), cu care acucerit 8 trofee, printre care şi cel al Ligii Campionilor. Anul petrecut la PSG nu i-a adus lui Neymar nominalizarea la Balonul de Aur, după ce în 2015 a fost între cei trei finalişti pentru prestigiosul trofeu oferit de France Football.

Neymar a ajuns la PSG anul trecut, în schimbul a 222 de milioane de euro, iar Barcelona trebuie să treacă serios de această sumă pentru a pune pe gânduri oficialii francezilor în vederea unui transfer. Brazilianul este om de bază la PSG, pentru care a marcat 39 de goluri şi a oferit 20 de pase decisive în 41 de partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri