Caută
Close this search box.

S-a lansat oficial ”Smart Start USA”, o nouă punte de colaborare România-SUA

Eveniment extrem de important pentru relațiile economice Romînia-SUA. Fundația Laufer, în parteneriat cu Academia de Studii Economice București și Camera de Comerț și Industriei a României, a lansat Smart Start USA, singurul program privat din România care urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, totul cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

Doar la un click distanță, antreprenorii români pot accesa platforma (https://smartstartusa.net/) care asigură facilitarea accesului la finanţare, îndrumare, educare și instruire antreprenorială pentru un număr de 10.000 companii românești anual care vor să își extindă afacerile în străinătate.

Bugetul programului este de 500 milioane USD, valoarea creditului financiar acordat este de maximum 200.000 USD, iar aportul propriu de minimum 15%, iar perioada de implementare este de 7 ani.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Ilan Laufer în parteneriat cu Academia de Studii Economice București și Camera de Comerț și Industriei a României, cu participarea partenerilor de implementare – Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Fondul Român de Garantare, Piraeus Bank Romania (First Bank), Banca Transilvania, BCR, Mastercard și CertSIGN. (foto business.review.eu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri