Caută
Close this search box.

Scandal ca-n mahala în CGMB: ”Ciucu se excită logoreic când o vede pe Gabriela Firea”

Scandal ca-n mahala a fost, joi, în Consiliul General al Municipiului București. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a transmis consilierului PNL Ciprian Ciucu, în timpul ședinței CGMB , că „se excită logoreic” atunci când o vede pe Gabriela Firea.

Reacția viceprimarului Capitalei a venit după ce Ciucu i-a reproșat Gabrielei Firea proiectul privind decontarea de combustibil, informează Mediafax.

Proiectul privind decontarea de combustibil, dezbătut, joi, în ședința CGMB, a creat polemici în rândul consilierilor generali.

Unul dintre consilierii care au luat cuvântul în ceea ce privește acest proiect este Ciprian Ciucu, PNL, care s-a arătat împotriva acestei inițiative.

Cel care i-a răspuns imediat lui Ciucu a fost viceprimarul Aurelian Bădulescu: „Domnul Ciucu se excită de fiecare dată din punct de vedere logoreic atunci când o vede pe doamna Gabriela Firea”, a precizat Bădulescu, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

Proiectul presupunea ca Primăria Capitalei să deconteze combustibilului folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri