Caută
Close this search box.

Simona Halep, în galeria primelor 10 jucătoare de tenis ale lumii din toate timpurile

Marea noastră campioană Simona Halep va intra de luni, 15 octombrie, în săptămâna nr. 50 ca lider mondial. Iar peste alte două săptămâni, pe 29 octombrie, va intra, desigur, în săptămâna cu nr. 52, depășind-o astfel pe Victoria Azarenka, din Belarus, care are  51 de săptămâni în prestigiosul fotoliu suprem al tenisului profesonist feminin.

Românca are în prezent 6.921 de puncte, în timp ce Angelique Kerber ocupă locul secund, cu 5.375 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki, care a ”căzut” pe locul 3, cu 5.086 de puncte.

Revenind la prezențele pe locul 1 în topul WTA, să spunem că există un clasament oficial al acestor prezențe, Halep aflându-se acum pe locul 11, imediat duoă Azarenka. Simona va intra în Top 10 al jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute pe primul loc, așa cum spuneam, pe 29 octobrie, când va intra în săptămâna cu nr. 52 ca lider. Halep e lider

Pe primul loc în acest clasament se află Steffi Graf, care a fost lider mondial timp de 377 de săptămâni. În continuare, Martina Navratilova, cu 332 de săptămâni şi Serena Williams, cu 319 săptămâni, completează podimul.

În altă ordine de idei, să mai notăm că Simona a ajuns la Moscova, unde va participa la Kremlin Cup, în perioada 15-21 octombrie. Liderul mondial a fost întâmpinat de şeful turneului, Aleksey Selivanenko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri