Caută
Close this search box.

Simona Halep la Moscova. Aceasta a dezvăluit de ce participă la Kremlin Cup

Simona Halep, care va încheia pentru al doilea an consecutiv în postura de lider al clasamentului WTA, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Moscova că a venit la Kremlin Cup pentru a se testa să vadă dacă e capabilă să joace la Turneul Campioanelor 2018, de la Singapore.

„Întotdeauna mi-a plăcut să joc la acest turneu şi am amintiri foarte frumoase. Am venit aici ca să văd dacă sunt capabilă să joc, deoarece spatele meu nu este tocmai bine. Voi vedea cum mă trezesc marţi, deoarece azi (luni, n. red.) am avut un antrenament mai tare. Voi vedea cum mă simt aici şi apoi voi merge la Singapore. Am venit aici pentru că îmi place să joc la Moscova şi îmi place să mă plimb prin acest frumos oraş”, a declarat Halep.

Simona Halep va termina anul pe primul loc in ierarhia WTA fapt de care s-a arătat „foarte fericită”. Mai ales că vestea vine după „’cel mai bun sezon din viaţa” sa.

„Mă simt bine, sunt foarte fericită că voi termina anul pe primul loc pentru a doua oară. A fost un an incredibil, cel mai bun din viaţa mea în materie de tenis. Să termin anul pe primul loc în lume este ceva special şi va rămâne mereu în inima mea”, a afirmat Simona Halep.

Halep a explicat şi cum a reuşit să se menţină la un nivel înalt atât de mult timp: „Am fost foarte concentrată la ceea ce am de făcut pe teren, am muncit în fiecare zi din greu, am fost motivată tot anul. Nu am renunţat niciun moment, am încercat în fiecare zi să fiu mai bună. Toate aceste lucruri m-au ajutat să fiu de 4-5 ani în top 5 în lume”.

„Statusul meu în România nu este unul uşor, pentru că avem o ţară mică. În acest moment, nu avem mulţi jucători care să fie foarte buni în acest sport. Sunt recunoscută peste tot pe stradă, toată lumea vrea să facă poze cu mine şi să ia autograf. Mă bucur de aceste momente, dar nu este uşor de fiecare dată, deoarece atunci când ies în oraş e dificil să fiu singură sau să am parte de linişte. Încerc să iau tot ce este pozitiv din acest lucru şi să înţeleg că uneori trebuie să plăteşti un preţ pentru succes”, a comentat Simona Halep.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri