Caută
Close this search box.

Simona Halep, primire fastuoasă la Moscova

Așa cum am mai arătat, jucătoarea nr.1 a lumii, Simona Halep, a ajuns la Moscova, acolo unde va participa la turneul Kremlin Cup, care se va desfășura în perioada luni 15 octombrie – duminică 21 octombrie. Liderul WTA a fost așteptat la aeroport chiar de președintele turneului, Aleksey Selivanenko și de vicepreşedintele Federaţiei de Tenis din Rusia, care de regulă nu așteaptă sportivii. Simona Halep a postat pozele pe rețelele de socializare.

În plus, principala favorită a competiției a găsit și un cadou în luxoasa cameră de hotel. Pe pat se afla un leu din pluș, pentru ca Simona să-l poată face cadou micuței sale nepoate, Tania, care are o slăbiciune pentru astfel de jucării.

Simona a făcut un tratament special după ce a aflat că suferă de hernie și speră să poată fi în deplinătatea forțelor la Moscova. Turneul Kremlin Cup este penultimul din acest an la care va participa Halep. Ultima competiție va fi Turneul Campioanelor, de la Singapore, care va avea loc între 21 şi 28 octombrie și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

„Kremlin Cup” este dotat cu premii totale în valoare de 932.866 de dolari. Românca va avea parte de adversare pe masură. Simona își va afla prima adversară de la Moscova duminică, de la ora 13. Mai multe jucatoare aflate in Top 20 WTA vor fi prezente la turneul din Moscova. Lista capilor de serie:

1. Simona Halep
2. Karolina Pliskova
3. Sloane Stephens
4. Daria Kasatkina
5. Kiki Bertens
6. Elise Mertens
7. Anastasija Sevastova
8. Aryna Sabalenka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri