Caută
Close this search box.

Simona, mai determinată ca niciodată. Imaginea postată de Halep pe reţelele de socializare

Simona Halep a început deja pregătirea noului sezon. După ce s-a retras de la ultimele două turnee, cel de la Moscova şi turneul Campioanelor de la Singapore, din cauza herniei de disc cu care a fost diagnosticată, numărul 1 WTA a început pregătirea în sala de forţă.

Simona a postat pe reţelele de socializare o fotografie din timpul unui antrenament care arată cât de determinată este să revină cât mai repede pe terenul de tenis.

De altfel, Halep a anunţat când intenţionează să revină la antrenamente. Astfel, in decembrie, Simona vrea sa ia din nou racheta in mana și, dacă toate lucrurile vor decurge conform planului, ea va fi aptă 100% la începutul lui 2019. Planul este participarea la primul Grand Slam al anului – Australian Open 2019 (14-27 ianuarie).

Voi face recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, aşa că nu se vor schimba prea multe lucruri. Operaţia este exclusă. Încă am dureri la spate, dar sunt normale. Dar vor trece, eu sunt foarte pozitivă„, spunea Halep la întoarcerea de la Singapore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri