Caută
Close this search box.

Sloane Stephens, frumoasă și valoroasă: victorie cu Osaka, la Singapore

Americanca Sloane Stephens (25 de ani, 6 WTA, în foto) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, 7-5, 4-6, 6-1 în faţa japonezei Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA), luni, în deschiderea Grupei Roşii de la Singapore.

Văzută drept favorită, câştigătoarea de la US Open şi-a pierdut serviciul în game-ul de debut, l-a recuperat imediat, apoi s-a mers cap la cap până la mijlocul setului, când a mai avut loc un alt schimb de break-uri. La 4-4, Naomi a salvat o minge de break şi a părut că are energia necesară pentru a pune presiune pe adversara sa, dar Sloane a rezistat şi, cu o serie de trei game-uri consecutive, a câştigat primul set cu 7-5, după 52 de minute de joc, scrie mediafax.ro.

Cu procentaje destul de bune la serviciu, Naomi s-a desprins la 5-2 în manşa a doua, americanca a făcut break-ul şi a venit la 4-5, dar în game-ul al zecelea şi-a pierdut serviciul şi i-a permis adversarei sale să împingă meciul în decisiv. 6-4 Osaka, după alte 55 de minute, şi Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor îşi află primul lider după lupta din ultimul set.

Acolo, Stephens a părut mai proaspătă, a început cu break, a întors un game de la 0-40 şi nimic nu a mai putut-o opri. Au mai venit alte două break-uri şi, la a doua minge de meci, americanca a obţinut prima victorie a carierei la Turneul Campioanelor, 7-5, 4-6, 6-1 după două ore şi 26 de minute de joc.

Primul lider al Grupei Roşii, Sloane Stephens va juca în etapa a doua contra olandezei Kiki Bertens, cea care, mai întâi, trebuie să o înfrunte în această după-amiază pe nemţoaica Angelique Kerber. foto Sports Illustrated

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri