Caută
Close this search box.

Smaranda Cărare, unul dintre simbolurile mișcării #rezist, a pierdut lupta cu viața

Tânăra Smaranda Cărare, cea care a participat la protestele din Piața Victoriei, în februarie 2017, a murit din cauza unei boli incurabile. Smaranda urma să împlinească 18 ani.

Smaranda a fost fotografiată la proteste cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest. A postat fotografia pe pagina ei de facebook şi a adăugat un comentariu plin de umor: „Trebuie să fac rost de scutire„.

Sursa foto: Facebook

La un an și jumătate după acel mesaj care s-a viralizat, adolescenta a pierdut lupta cu cancerul, potrivit cancan.ro

„S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei.

Un răspuns

  1. Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte ” Mare dreptate are aceasta doamna, mama ingerasului .
    Drum lin copil frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri