Caută
Close this search box.

Panică la Barcelona, Messi accidentat și suspect de ce e mai rău

Starul argentinian Leo Messi s-a accidentat grav la braţul drept în meciul Barcelona – Sevilla. Primul verdict: a suferit o hiperextensie la mâna dreaptă şi poate lipsi între 10 şi 15 zile, anunţă spaniolii de la Sport.

Alarmă la Barcelona în cea mai nepotrivită perioadă pentru catalani. Leo Messi (31 de ani) s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul contra Sevillei, pe Camp Nou, după ce a căzut foarte rău pe mâna dreaptă în urma unui duel cu un adversar. Superstarul argentinian s-a „rupt” şi nu a mai putut continua la scorul de 2-0 pentru echipa lui Ernesto Valverde.

Leo Messi s-a accidentat undeva după primul sfert de oră al partidei de pe Camp Nou, când tabela indica deja 2-0 pentru catalani. Argentinianul, care a marcat în minutul 12, a căzut foarte rău pe mâna dreaptă după un duel pentru balonul cu un adversar. Decarul lui Valverde a stat secunde bune întins pe gazon cu dureri, iar medicii s-au chinuit să-l refacă, dar după câteva minute eforturile s-au dovedit a fi fără succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri