Caută
Close this search box.

Șoc la Madrid: Real învinsă iar pe teren propriu, jucătorii par să îl saboteze pe Lopetegui

Incredibil, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid, a fost învinsă din nou sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-1, de mult mai midesta formație Levante, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Spaniei. Madrilenii ajung la al patrulea meci fără victorie, o adevărată catastrofă pentru cea mai titrată echipă a Lumii !

Golurile învingătorilor au fost marcate de Jose Luis Morales (min. 7) şi Roger Marti (13, din (penalty). Pentru Real Madrid a înscris Marcelo, în minutul 72.

Se pare că jucătorii vor cu orice preț plecarea acyualului antrenor, Julen Lopetegui (foto), venit în vară. Altfel nu se poate excplica acastă cădere fără precedent în ultimii ani.

De altfel, în precedentele trei meciuri din Primera, Real Madrid a înregistrat două înfrângeri (0-3 cu FC Sevilla şi 0-1 cu Alaves) şi o remiză (0-0 cu Atletico Madrid).

Partidele Valencia – Leganes, Villarreal – Atletico Madrid şi FC Barcelona – FC Sevilla au loc tot sâmbătă, meciurile Rayo Vallecano – Getafe, Eibar – Athletic Bilbao, Huesca – Espanol şi Betis – Real Valladolid se vor disputa duminică, iar confruntarea Real Sociedad – Girona este programată luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri