Caută
Close this search box.

Șoc. Soția lui Patrick Ekeng, mort pe teren pentru Dinamo: ”Toți vinovații vor plăti”

Șoc total în procesul morţii pe teren a lui Patrick Ekeng (în mai 2016), proces care a ajuns deja la al doilea termen. Mihaiela Elena Duță, medicul inculpat sub acuzația de ucidere din culpă, nu-și recunoaște fapta. Din Franţa, Nathalie Ekeng, văduva fostului fotbalist de la Dinamo, face acuzaţii incredibile.

Nathalie Ekeng ţine legătura doar cu Adrian Alexandrescu, directorul de relații internaționale al lui Dinamo, singurul din club care vorbeşte limba franceză.

„Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 de euro, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick. Mi-au tot zis că au cheltuit foarte mulți bani cu repatrierea lui și nu pot să mă ajute. Nici mamei lui Patrick nu i-au dat nimic niciodată”, a declarat Nathalie Ekeng pentru Libertatea.

Văduva fostului fotbalist suţine că şefii lui Dinamo nu s-au ţinut de promisiuni: „Era vorba despre salariul lui restant până la terminarea contractului. Am înțeles că fuseseră și bani adunați de suporteri, nici nu am știut de existența lor până nu s-ar fi făcut pierduți”.

După moartea fotbalistului, Dinamo anunța că a decis să achite familiei toți banii din contractul acestuia. Înțelegerea expira la finele lui 2016. Ekeng încasa un salariu lunar de 6.500 de euro și soția lui, Nathalie, dorea să primească 52.000 de euro, echivalentul a opt salarii.

„Singurul lucru pe care-l pot spune e că aștept ziua în care se va face dreptate și toți cei vinovați vor plăti. Începând cu cei care și-au dat acordul că Patrick e apt să joace. Noi știm cum este în România, toți vorbesc în stânga și în dreapta, e simplu să se pună o semnătură pe un act chiar și atunci când nu ar trebui”, a mai spus Nathalie Ekeng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri