Caută
Close this search box.

Șocant: În Liga a 2-a se joacă la pariuri, multe rezultate pot fi trucate

Cristi Pădurariu (21 de ani), mijlocaş la ACS Poli Timişoara, a fost prins într-o casă de pariuri din oraş, iar informaţiile au ajuns şi în spaţiul public. Potrivit lui Radu Birlică, preşedintelui echipei, tânărul ar fi fost filmat de o persoană care l-a recunoscut, scrie Mediafax.

”Da, e un fotbalist de la noi care a fost raportat. A fost surprins în casa de pariuri, a şi recunoscut faptul că a pariat. Antrenorul mi-a adus la cunoştinţă că are informaţii că se pariază. Am reuşit să punem mâna pe un video cu fotbalistul în casa de pariuri. Am anunţat FRF care a răspuns imediat.

Era obligaţia noastră să spunem despre acest caz pentru că rezultatele echipei sunt cum sunt. Nu vreau să spun că astea sunt cauzele, dar ne-am gândit la foarte multe chestii în perioada asta.

Băiatul a fost cooperant când i-am pus filmările. A dat o declaraţie şi a spus că pariază împotriva echipei la care joacă. Nu ne-a spus la ce meci a făcut acest lucru. Din discuţiile de aseară cu domnul Virgil Pascu, am înţeles că a recunoscut totul copilul. De mult nu mi-a mai fost dat să văd aşa răsturnări de situaţie, cu 7 goluri pe meci, cu goluri pe finalul meciurilor după minutul 70. Chiar am luat pe cineva care are o casă de pariuri şi mi-a explicat multe chestii. Mi-a spus că se pariază la goluri, că se pariază pe cartonaşe. Eu consider că Liga a 2-a e un fel de cancer”, a declarat Radu Birlică pentru Gsp.ro

Antrenorul Ştefan Nanu a povestit cum a primit imaginile cu Pădurariu în casa de pariuri.

”Pentru mine a fost o dezamăgire pentru că atunci când am venit la Poli Timişoara am simţit că ceva nu e în regulă. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea uşor. Conduceam cu 2-1 şi pur şi simplu se dădeau la o parte să dea gol şi se termina 4-2. La meciul cu UTA am simţit acelaşi lucru (n.r. UTA a învins cu 2-1 pe 12 septembrie).

După acest meci, am mers undeva să mănânc şi m-am întâlnit cu un domn care mi-a spus că avem jucători care joacă la pariuri. Mi-a zis că atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video şi am văzut. Eu am mai dat numele şi altor jucători, dar din păcate nu avem probe. Dar cred că încă există astfel de jucători la noi”, a declarat Ştefan Nanu.

ACS Poli Timişoara se situează pe penultima treaptă a clasamentului Ligii 2, cu 5 puncte după 13 etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri