Caută
Close this search box.

Sophia Loren, secretul pentru o piele fără riduri, la 84 de ani

Sophia Loren a împlinit luna trecută 84 de ani, iar diva se bucură de o frumuseţe remarcabilă, exact ca în tinereţe. Cunoscută ca fiind cea mai premiată actriţă din Italia din toate timpurile este o legendă a cinematografiei mondiale şi o prezenţă inconfundabilă pe marele ecran. 
Actriţa a fost pentru prima oară în România, ca invitat special, la cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, unde a primit Premiul pentru întreaga carieră la gala de închidere. Sex simbol al anilor ’50 – ‘70, actriţa se simte flatată de fiecare dată când este complimentată, dar mai ales de statutul de sex-simbol. De-a lungul anilor, Loren şi-a construit o carieră formidabilă prin rolurile sale de succes de pe marile ecrane, atât în filmele de la Hollywood, cât şi cele italiene, câştigând numeroase premii precum Globul de Aur, Grammy sau BAFTA.
Multe femei şi-ar dori să descopere care este secretul actriţei pentru aspectul său impresionant, iar la 84 de ani, Sophia Loren mărturiseşte că arată atât de bine datorită faptului că mănâncă foarte multe paste.
„Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi”, a dezvăluit actriţa italiană.
Pentru o piele fără riduri, Loren foloseşte uleiul de măsile, nu doar în mâncare, ci şi pe faţă şi corp. Nu se culcă mai târziu de ora 20:00, face plimbări lungi şi se trezeşte în fiecare zi la ora 5:30, informează Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri