Caută
Close this search box.

Soția lui Dan Adamescu a fost reținută într-un dosar de evaziune

Fosta soţie a lui Dan Adamescu, Carmen Palade Adamescu, a fost reţinută în dosarul de evaziune fiscală în care procurorii au făcut miercuri percheziţii la domiciliul său şi la firmele pe care le conduce. Aceasta este vizată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 43 de milioane de lei.

În fapt, mai multe persoane sunt vizate în acest dosar în care se anchetează suspiciuni privind încheierea de contracte fictive de management care au dus la prejudicierea societăţilor pe care le deţin sau administrează.

Iată comunicatul de presă al Poliţiei Române privind percheziţiile:

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 7 percheziții, în București./ Activitățile se desfășoară la locuințele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei, prin delapidare și evaziune fiscală.

O întrebare (retorică) : să fie vorba și aici (tot) de acel fantasmagoric ”stat paralel”, atât de mult invocat atunci când vine vorba de probleme penale și de numele Adamescu ? Nu prea pare ! Să fie și Poliția Română în cazul de față o ”parte”din acea ”conspirație” abracadabrantă și științifico-fantastică a statului (desigur) ”paralel”? Evident că nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri