Caută
Close this search box.

Strategie anti-pușcărie la FC Dinamo: ”Domnul Negoiță nu mai face parte din viața echipei”

Anunț neverosimil făcut azi, tot le celebra deja conferință de la Săftica. Alexandru David, omul și prietenul de casă al lui Ionuț negoiță, i-a anunțat pe fanii dinamoviști cum că patronul Ionuț Negoiță … „nu mai face parte din viața echipei”.

Cei care privesc însă mai atent și mai coonsoc istoria recentă a fotbalului, știu că nu e decât un aparent pas înapoi făcut de Negoiță, pentru a se pune la adăpost de eventualele probleme pe care, cum bine se știe, le-au avut numeroși patroni și conducători de cluburi în ultimii 5-6 ani, culminând cu cazurile unor Copos, MM Stoica, Gigi Becali, Victor Becali, Condescu, Penescu, Șimota și mulți alții, care au ajuns la pedepse definitive cu închisoarea.

„Domnul Negoiță nu mai face parte din viața acestei echipe. De ce? Ne-a transmis că atâta timp cât clubul se autofinanțează, decizia dânsului e aproape spre zero. El intervine doar când îi cer sfatul, când contractăm cheltuieli către club. Din punctul ăsta de vedere clubul se autofinanțează.

Deciziile, din punctul de vedere al managementului, îmi aparțin mie și altor oameni. Am apreciat că în acest moment dificil domnul Negoiță și domnul Rednic au lăsat toate lucrurile în urmă și au pus binele clubului înaintea orgoliilor personale”, a declarat David în cadrul unei conferințe de presă.

Acum, în vârful conducerii roș-albe sunt tot doi frați. Este vorba de Alexandru și Andrei David. Primul este omul de încredere al fraților Negoiță și președintele lui Dinamo, adică cea mai importantă persoană din club după familia Negoiță. Cel de-al doilea este directorul secției de marketing, angajat chiar de fratele său. Până la venirea lui Andrei David, marketingul dinamovist era condus de Mihaela Racu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri