Caută
Close this search box.

Tolo.ro: Omul lui Putin conferențiază la București cu finanțare de la Guvern și Primăria Capitalei. Mari companii finanțează un personaj care propagă discriminarea ca politică de stat

Guvernul și Primăria Capitalei dau 200.000 de euro pentru Conferința publicității mondiale de la București, unde „Star Speaker” este Aleksei Sorokin, șeful World Cup 2018, omul lui Putin și avocatul legilor antigay din Rusia, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

Libertatea a descoperit că IAA, organizația mondială a publicității, promovează, la propunerea IAA România, pe unul dintre cei mai vocali susținători ai legilor care discriminează minoritățile sexuale din Rusia.

În plus, Aleksei Sorokin vine la București cu deplasarea decontată din bani publici românești.

Un avocat al legilor anti-gay ale lui Putin a ajuns ”Star Speaker” la conferința uneia dintre cele mai liberale profesii din lume!

Pentru Conferința IAA, Gabi Firea dă aproximativ 100.000 de euro prin Administrația Monumentelor.

Iar Viorica Dăncilă oferă și ea încă 100.000 de euro, de la Secretariatul General al Guvernului.

”Star Speaker” la IAA Global Conference 2018 de la Teatrul Național, Aleksei Sorokin este cel care a comparat în presa occidentală ”propaganda gay” cu ”propaganda nazistă”.

Coca-Cola, Procter&Gamble, Banca Transilvania și alte companii mari, care prin standardele lor interne refuză discriminarea, sunt și ele sponsori ai conferinței, fără să știe pe cine finanțează!

Ca absurdul să fie complet, adeptul discriminării Aleksei Sorokin va deschide, la IAA Global Conference, ziua pe care o încheie actrița Robin Wright, din ”House of Cards”, o pasionată activistă pentru drepturile omului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri