Caută
Close this search box.

Totul sau nimic: ”Moartea din Carpați” contra ”Sultanului Mehmet”

„Moartea din Carpaţi” Cătălin Moroşanu va lupta mâine seară, la Piatra Neamţ, în main-eventul galei Dynamite Fighting Show – Bătălia Moldovei, împotriva „Sultanului” Mehmet Ozer.
Cu biletele aproape epuizate, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ se va transforma într-un vacarm la ora confruntării dintre Moroşanu şi turc, care va reedita rivalitatea de acum sute de ani dintre moldoveni şi otomani.

Românul are cota 1.30 la Go!Bet pentru a câştiga al doilea său meci din acest an, după ce în iulie l-a învins la decizie pe francezul Freddy Kemayo. „Îl voi face KO! Nu voi rata momentul. Dacă pot, îl trimit la podea din câteva secunde. În ring, nu stau la discuţii, nu sunt pentru o joacă”, a declarat Moroşanu la conferinţa de presă organizată miercuri la Sala Polivalentă.

De partea cealaltă, turcul are o cota de 3.20 şi chiar a postat un mesaj ironic pe pagina sa de facebook la adresa celor care îl consideră deja învins. „Cam mare cota, dar v-am pregătit deja o surpriză. Moroşanu, pregăteşte-te!”, a afirmat Mehmet.

Gala Dynamite Fighting Show va avea loc vineri seară, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, şi va putea fi urmărită în direct pe Pro X. De la ora 23:15, transmisiunea se va muta pe Pro TV cu meciurile Andrei Stoica vs Sazan Memedi şi Cătălin Moroşanu vs Mehmet Ozer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri