Caută
Close this search box.

Traian Băsescu, câștig de cauză în procesul cu militarii în rezervă

traian băsescu

Fostul președinte, Traian Băsescu, nu trebuie să iși ceară scuze pentru afirmațiile pe care le-a făcut cu privire la acordarea unei indemnizații aleșilor locali pentru limita de vârstă, în timpul unei discuții în Parlament.

În urma declarațiilor făcute, Băsescu a fost dat în judecată  de mai multe asociații ale militarilor în rezervă.  Decizia a fost luată de Judecătoria Secorului 5, conform B1.ro.

În general, suntem împotriva pensiilor speciale, care sunt furt. Indiferent cine are pensii speciale fură bani. Nu sunt pensii rezultate din contribuţie. Sigur, îi vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu puşca în pat şi de asta trebuie să aibă pensii speciale, uitând să ne spună că marea lor contribuţie la securitatea României a fost că erau la munci agricole înainte de Revoluţie, strângeau porumb prin Insula Mare a Brăilei şi deodată şi-au dat seama că le trebuie pensii speciale”, spunea atunci Traian Băsescu.

Mai mulţi parlamentari de la PSD, PNL, PMP şi UDMR au depus o iniţiativă legislativă la Camera Deputaţilor prin care propun acordarea unei indemnizaţii pentru limită de vârstă primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de Consilii judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri