Caută
Close this search box.

Trei finale pentru gimnaștii români la JOT Buenos Aires

Reprezentantii Romaniei care au luat startul in intrecerile de gimnastica artistica din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires s-au calificat in trei finale.

Ana Maria Puiu  va evolua in ultimul act de la individual compus, unde s-a calificat cu al 13-lea rezultat si la  barna, unde in preliminarii a obtinut al saselea punctaj.

In finala de la individual compus, programata a avea loc maine, in Ziua 6 competitionala a JOT Buenos Aires 2018, de la ora 23:04 (ora Romaniei), Ana Maria Puiu va evolua la paralele inegale, in prima rotatie. In finala pe aparate de la barna va concura in Ziua 7 competitionala a JOT Buenos Aires 2018, in noaptea de sambata spre duminica de la ora 1:15 (ora Romaniei).

La celelalte aparate, gimnasta romana a ocupat locurile: 20 – la paralele inegale si sarituri si 31 – la sol.

In competitia masculina de gimnastica artistica, Gabriel Burtanete  a intrat in lupta pentru podiumul de la sarituri cu al treilea punctaj si a fost la un pas sa se califice si in finala de la individual compus, unde a ocupat pozitia 19, fiind declarat prima rezerva. Finala masculina de la sarituri este programata la finalul acestei saptamani, in Ziua 7 a JOT Buenos Aires 2018, si va avea loc in noaptea de duminca spre luni, de la ora 00:36 (ora Romaniei).

La celelalte aparate, gimnastul roman s-a clasat pe locurile: 14 – cal cu manere, 21 – inele, 25 – sol si bara fixa, 34 – paralele, 19 – individual compus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri