Caută
Close this search box.

Trenul de mare viteză Köln-München a luat foc VIDEO

Trenul de mare viteză Köln-München a luat foc, vineri, pe traseul dintre Frankfurt și Köln, scrie Hotnews. Focul a izbucnit în dreptul localității Dierdorf, la orele dimineții. Un număr de 500 de călători au fost în pericol.

Pompierii au reușit să stingă focul, ultimul vagon a fost însă complet ars și distrus, după cum a declarat, vineri, un purtător de cuvânt al Poliției Federale din Koblenz. Incendiul s-a propagat și la penultimul vagon.
Potrivit poliției, forțele de salvare au evacuat din tren 510 persoane. Pasagerii au fost adăpostiți  la un centru comunitar din apropiere, unde au fost transferați cu autobuze. Potrivit Deutsche Bahn, nimeni nu a fost rănit.

Linia de cale ferată dintre Siegburg și Montabaur a fost inchisă. Navetiștii între Köln și Frankfurt trebuie să se aștepte la anulări ale trenurilor și întârzieri de pană la 90 de minute.
Datorită fumului și a acțiunilor de stingere a incendiului, și autostrada A3 a trebuit să fie închisă în ambele direcții, pe porțiunea dintre Dierdorf și Ransbach-Baumbach.
Sursa foto: DW
În cursul dimineții,  A3 a fost degajată doar în direcția Köln, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Montabaur. În direcția Frankfurt, blocajul a durat ceva mai mult, iar traficul a fost derivat pe o șosea regională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri