Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă, despre importanța protestelor: Au expus niște șarlatani și le-au arătat că nu suntem proști. Tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unora se va face apă și atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare

Un nou protest este anunțat pentru duminică seară, în Piața Victoriei, împotriva politicienilor care pun în pericol independența Justiției și lupta anti-corupție.

Și pentru ca sunt oameni care se întreabă care este utilitatea acestor proteste, de vreme ce guvernanți au rămas aceeași, iar Justiția încă este în pericol, Tudor Chirilă oferă câteva răspunsuri: protestele au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt și le-au arătat că nu suntem proști.

”Cred că problema se pune greșit. Ce am fi avut fără proteste? Păi, simplu, o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul. Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE. Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem”, a scris artistul, pe Facebook.

În opinia lui Tudor Chirilă, lucrurile evoluează în defavoarea guvernanților pentru că pomenile cu care aceștia și-au păcălit electoratul încep să se facă praf și pulbere. Iar ce rămâne e adevărata față a guvernării PSDALDE.

”Acum nu mai au bani de salarii. Iar pensiile se plătesc din împrumuturi, adică din bani pe care nu îi au și pe care îi vor plăti până și nepoții pensionarilor de azi. Au spus Comisiei Europene că vor îngheța salariile în 2019. Deci tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă. Și atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare. Și poate atunci vom începe să nu mai votăm hoți. La aceste concluzii dacă se va ajunge va fi și pentru faptul că s-a protestat. Oricât de puțini am fi, oricând”, a mai scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri