Caută
Close this search box.

Tudorel Toader, după ce președintele României i-a cerut demisia: Este inadmisibil să aștepte demisia ministrului Justiției

tudorel toader

Tudorel Toader a declarat pentru Mediafax, după ce Iohannis i-a cerut demisia, că modificările codurilor au survenit în Parlament, pentru că la Ministerul Justiției au fost elaborate doar proiectele de lege pentru aceste modificări. Toader a postat și pe pagina sa de Facebook o reacție la solicitarea șefului statului, pe care o consideră ”inadmisibilă”.

„Presedintele Comisiei speciale a exprimat poziția legiuitorului. Reamintesc faptul că la MJ au fost elaborate proiecte de lege pt modificarea Codului penal și de procedura penală pentru punerea de acord cu deciziile CCR și pentru transpunerea a două directive! Restul modificărilor celor doua Coduri au survenit în Parlament! Președintele știe, sau ar trebui să știe, aceste aspecte!”, a declarat Toader.

Citeste si: Marionele nu comunică

Ministrul justiției a postat și pe pagina sa de Facebook o reacție la solicitarea șefului statului, pe care o consideră ”inadmisibilă”: „Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei pentru proiecte de acte normative care nu au fost initiate, elaborate sau promovate de catre Ministerul Justitiei- ma refer la modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala !
Ramane valabil ceea ce afirmam si in cursul zilei de ieri – este preferabil ca intai sa ne documentam apoi sa vorbim!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri